Hengitä syvään. Pysähdy hetkeksi. 

Kuka minä olen?

Nimeni on Susa Pohjola ja koulutukseltani olen sosionomi/diakoni AMK (2003). Opinnoissani Porin diakonia-ammattikorkeakoulussa korostuivat kirkollisten aineiden lisäksi mielenterveys- ja päihdetyö sekä akuutti kriisi ja kriisiauttaminen. 

Olen perheellinen ja naimisissa, tavallinen keski-ikäinen nainen ja juuriltani perin Satakuntalainen. Olen työskennellyt muun muassa Porin Työvoimatoimistossa työohjaajana, yksityisyrittäjänä hevosalalla sekä yritysmaailmassa mieheni yrityksessä. Ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi (IASTI/40 op) valmistuin marraskuussa 2020 ja Perheniemen Opistosta sielunhoitoterapeutiksi (80 op) joulukuussa 2021. Lisäksi olen perehtynyt sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan (25op), jossa kouluttajana toimi Itä-Suomen Yliopisto.  

Olen hyvin nuoresta pitäen ollut kiinnostunut elämästä, ihmismielestä ja ihmissuhteista. Ihminen kokonaisuutena on täynnä ihmeitä ja mahdollisuuksia. En milloinkaan voi lakata hämmästelemästä sitä. Toisinaan kaipaamme kuitenkin toistemme tukea elämän pulmallisissa tilanteissa sekä uusia näköaloja, jotta muutos olisi helpommin saavutettavissa. Haluan omalta osaltani rakentaa yhteiskuntaamme siten, että ihmisten hyvinvointi voisi lisääntyä ja voisimme olla enemmän tietoisesti ja levollisemmin läsnä omassa elämässämme.

Entisaikoina kulkijan oppaana pimeillä taipaleilla toimi Pohjantähti, joka luotsasi matkalaisen turvallisesti läpi pimeän. Kaipaatko elämääsi turvallista vierellä kulkijaa, jonka kanssa voisit etsiä tähtitaivaalta sinun Pohjantähtesi? Tarjoan sinulle keskusteluapua erilaisissa elämäntilanteissa ja haluan auttaa sinua eteenpäin elämässäsi. Koetpa sitten ahdistusta, alakuloa tai surua - olet tervetullut vastaanotolleni. Etsitään yhdessä uutta suuntaa elämällesi kartoittamalla muutostoiveitasi sekä voimavarojasi ja etsimällä uusia näkökulmia ajatteluusi sekä etsimällä uusia oivalluksia elämästäsi. Muutokseen tarvittavat rakennusaineet löytyvät sinusta itsestäsi sillä sinä olet oman elämäsi tähti!


Keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia - tervetuloa keskustelemaan kanssani. Tarjoamilleni terapioille ei ole mahdollista hakea KELA:n tukea.

 

Toimin jäsenenä Lyhytterapeuttiyhdistys ry:ssä, Suomen sekä Suomen lyhytterapeutit ry:ssä sekä Sielunhoitoterapeutit ry:ssä. Olen myös Suomen ACC-yhdistyksen kannattajajäsen. Lisätietoja näistä löydät:

www.lyhytterapeuttiyhdistys.fi

www.suomenlyhytterapeutit.fi 

www.ssht.fi

www.accfinland.org